Nauka

DERMYN® serum za uklanjanje bora i krema za područje oko očiju DERMYN® sadrže patentirani i klinički dokazani Tricutan® kompleks koji nudi prirodno zatezanje lica delovanjem na sva tri sloja kože:

Epidermis – jača stanice epidermeDermis – smanjuje uništavanje elastina i kolagenaMišići na licu – stimuliše prirodnu kontrakciju mišića lica

Dermis – smanjuje uništavanje elastina i kolagena

Mišići na licu – stimuliše prirodnu kontrakciju mišića lica

Kliničke studije pokazale su da je u 8 od 10 slučajeva merljiv rezultat zatezanja lica postignut u roku od samo 45 minuta, s jasnim dugoročnim efektom na čvrstinu kože i tonus mišića nakon redovne primene dva puta dnevno tokom 28 dana.

 

Curcuma longa

THC (tetrahidroCURCUuminoidi), supstanca dobijena iz korena Curcuma longa, deluje kao snažan antioksidans, uklanjajući slobodne radikale i sprečava oksidacione oštećenje DNK. THC je takođe prirodno sredstvo za posvetljavanje kože.

Rosmarinus officinalis

Povećava nivo kolagena u dermisu. Takođe sadrži i prirodnu ursolnu kiselinu, sredstvo protiv starenja koje vlaži kožu iznutra.

Centella asiatica

Sadrži triterpenoidna jedinjenja kao što su astikozid, madecasoside i madasiatic kiselina. Ova jedinjenja podstiču stvaranje kolagena, doprinoseći čvrstini kože.

DMEA

Neki DERMYN® proizvodi sadrže Tricutan® komplex, koji uključuje DMEA. U telu se DMEA razgrađuje na acetilholin, signalni molekul koji pomaže mišićima lica da povrate svoju sposobnost kontrakcije i opuštanja, čineći lice živahnijim i punijim izražajem za prirodan

Veze do naučnih radova:

“Slučajna, placebo kontrolisana, dvostruko slepa studija s razdvojenim licem o kliničkoj efikasnosti Tricutana® na čvrstini kože“ autora B. Sommerfelda.
‘Uloga dimetilaminoetanola u kozmetičkoj dermatologiji’ R. Grossmana