O DERMYNU

DERMYN® je jedinstven asortiman proizvoda za negu kože za sretnu, zdravu, mladalačku kožu – razvijen, proizveden i upakovan po najvišim standardima u Habou, Švedska.

DERMYN® je prvobitno razvio istraživački tim inovativne švedske kompanije za istraživanje i razvoj koji radi na dermalnim filerima. Proizvodi za zatezanja lica i kreme protiv bora često sadrže jaka hemijska sredstva i zato se mogu koristiti samo u dužim intervalima.

Vrhunski istraživački tim želeo je pronaći prirodni proizvod koji bi se mogao sigurno koristiti svaki dan. Čineći to, želeli su razviti tretman koji bi mogao koristiti za povećanje efekta drugih filera – ili se čak i samostalno koristiti kao alternativno, prirodno zatezanje lica. Dermatolozi, poznati i po učešću u razvoju poznatog švedskog brenda Jabushe, radili su na početnoj formulaciji. Otkrili su Tricutan® – kombinaciju tri prirodna biljna ekstrakta s dugoročnim efektom liftinga lica, koji se mogu kombinovati s DMEA-om kako
bi se osiguralo trenutno zatezanje lica.

Prednost Tricutan® komplexa je u tome što on stimuliše mišićni tonus kako bi pružio živo i zdravo lice, a ne ukočen, bezizražajni rezultat kao kod mnogih drugih tretmana za zatezanje lica.

Efekti kompleksa Tricutan® dokumentovani su u kliničkim studijama na Karolinska Institutu, jednoj od vodećih medicinskih istraživačkih institucija u svetu koja dodeljuje Nobelovu nagradu za medicinu, kao i Sahlgrenska bolnica u Geteborgu, Švedska. Tricutan® je zaštićen patentima u Švedskoj i širom sveta.

 

‘’Dermyn Active Serum ima odličan efekat liftinga lica. Jedinstvenost aktivnog seruma je da ova oznaka pokreće “tri sloja potkožnih proteza” (epidermu, dermis, mišiće popravljane korak po korak). Tri klinička istraživanja Dermyn je pokazao efekat liftinga licai vidljivo poboljšanje čvrstoće i elastičnosti kože.Veoma sam počastvovan štosam svedok Dermynovog čitavog napretka u njegovom istraživanju i razvoju i duboko se divim Dermynovoj inovaciji i kvalitetu.”

Dr. Jan Faergemann, Dermatolog iz Univerzitetske bolnice Sahlgrenska, Švedska